Så er det snart tid til en ny og spændende Søstrene Grene SS18 kollektion. Helt præcist lander de nye varer i butikkerne den 1. marts – dog på nær bænken og bakken, som I må vente med at fingrene i til d. 15. Jeg er helt sikker på, at denne kollektion også bliver et hit, og hvis jeg ellers får chancen, inden det hele er væk, har jeg også udset mig et par småting til det nye hus.

Jeg er ret skudt i de farvede glasvaser, og da jeg stort set ingen vaser har, kan jeg nok godt retfærdiggøre det over for mig selv med sådan en. Priserne er jo som altid også ret overkommelige. Rattan kurven er også ret fantastisk! Har I nogle favoritter fra Søstrene Grene SS18 kollektonen allerede?

Jeg vil egentlig fatte mig i korthed og lade de smukke billeder tale for sig selv.

Søstrene Grene SS18

Se hele udvalget lige her – eller snup et katalog næste gang du er forbi din lokale Søstrene Grene

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment