Endnu et nyt påfund, som stadig er lidt under opbygning. Jeg er nemlig ikke den der super modige person, der tør at gå hen og spørge hvem som helst, om jeg ikke lige må snuppe et billede af deres flotte tattoos. Men jeg syntes det er så super spændende, at se hvad andre har fået tatoveret og snakke lidt med dem om det – så derfor jeg vil SÅ gerne blive bedre til det! Og at jeg så kan vise billederne og evt. fortælle nogle af historierne her, er jo bare en bonus.

Jeg tog tilløb til det, da jeg var et smut i Torino denne sommer. Selvom jeg ikke forstår italiensk, og derfor ikke kunne få den store snak med folk, om hvorfor de lige havde fået den og den tattoo, så var det alligevel utrolig spændende bare at gå rundt og kigge. Jeg snakkede faktisk en del om tattoos med en ekspedient i en lille bjergby vi besøgte, og så også hendes ret store bagpiece, men selvfølgelig lå kameraet hjemme i lejligheden.

Jeg må indrømme at de fleste af disse billeder, er taget uden jeg har spurgt om lov, hvilket man nok også godt kan se på kvaliteten! Men anywho – håber i syntes om idéen, og kan få lidt ud af billederne!

streettattoos8

streettattoos7

streettattoos5

streettattoos2

streettattoos6

streettattoos3

streettattoos9

streettattoos1

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment