Duge siger mig ikke vildt meget! De kan selvfølgelig være pæne og også praktiske, men jeg har bare aldrig rigtig set en dug hvor jeg tænkte – den der, den MÅ jeg bare eje! Måske er det også fordi jeg har set lidt for mange velourduge mens jeg har vokset op – og de gør efter min mening intet godt for en borddækning!

Da jeg var hjemme og besøge min mor forleden dag, og så hendes nyindkøbte Susanne Schjerning dug, kunne jeg altså ikke lade være med at blive en lille smule betaget – den var bare virkelig flot!

Susanne Schjerning dug4 Deer in the woods

Min mor havde købt denne, og efter at jeg havde fortalt hvor fin jeg syntes den var, fortalte hun mig at der fandtes mange flere flotte motiver af samme designer. Så snart jeg kom hjem var jeg da nødt til lige at surfe lidt efter Susanne Schjerning duge på nettet, og hold da fast jeg fandt nogle fine af slagsen!

Susanne Schjerning dug2  Susanne Schjerning dug3
Susanne Schjerning dug1  Susanne Schjerning dug5
Campingvogne // Butterfly // Stream // Hunters
Jeg elsker at motiverne på Susanne Schjerning duge er så farverige, fantasifulde og flotte, de gør virkelige en i godt humør – syntes i ikke? Jeg syntes alle hendes duge er super flotte og hvis jeg skulle have mig en af dem, ville jeg virkelig få vaskeligheder med at vælge bare én. Hvis jeg på stående fod skulle vælge en favorit må det nok blive Stream – da jeg virkelig godt kan lide kombinationer af det lyse stof, og de farverige motiver. Jeg er selvfølgelig også vild med det min har købt, men jeg syntes dog det er lidt for kedeligt hvis vi køber det samme, og jeg er også sikker på jeg nok skal få lov til at låne hendes Susanne Schjerning dug hvis jeg spørg sødt. Har i en favorit Susanne Schjerning dug? 

Efter at havde surfet lidt rundt, fandt jeg også ud af at Susanne Schjerning foruden duge også laver bl.a. sengetøj, badeforhæng og viskestykkerherligt ikke? Jeg er slet ikke sikker på hvad jeg ender med at købe, men en ting er helt sikkert – jeg MÅ bare eje et eller andet designet af Susanne Schjerning, for det er bare vildt flot!

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment