Beklager stilheden her på bloggen weekenden over. Jeg har desværre været hunde syg og er endnu ikke helt ovenpå igen, men hverdagen kalder jo, og jeg har ikke tid til at bruge flere dage i sengen i denne omgang. Heldigvis kan jeg se frem til en velfortjent efterårsferie allerede på fredag!

Jeg har haft lidt kig på endnu en dygtig tatovør – og i dag en kvindelig en af slagsen. Alice Carrier er amerikaner og laver nogle rigtig flotte feminine tattoos! Jeg er ikke normalt så stor fan af de lidt mere feminine tattoos, men Alice Carriers motiver er ret så meget mig! De fleste af hendes motiver forstiller blomster eller andre elementer fra naturen, og så er de holdt i en rigtig pæn og afbalanceret farveskala, som jeg syntes komplementere lyst hud rigtig flot! Den måde at lave farvetattoos på, er noget jeg selv overvejer at lege lidt med i mit sleeve, da jeg syntes det fungere super fedt sammen med black and grey tattoos.

Jeg har fundet en blanding af mine favorit tattoos af Alice Carriers til jer her, men der er meget mere at se på hendes hjemmeside lige her.

Alice Carrier1

Alice Carrier2

Alice Carrier3

Alice Carrier4

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment