Stilen er ikke lige mig, men det gør ikke Ben Volt mindre dygtig af den grund! Denne gang skal vi kigge på en amerikansk tatovør, der virkelig har styr på de markante og næsten helt sorte tattoos. De minder mig lidt om de tribals tattoos alle fyre rendte rundt med i 00’erne – bare meget meget pænere! Hvad siger i til Ben Volts tattoos?

Hvis det falder i jeres smag, så er der mange flere billeder at se lige her.

benvolt1 benvolt2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment