Jeg har brugt flere af hans tattoos før til mine Fredags INK indlæg og altid været meget betaget af de utrolig flotte motiver og den virkelig yndefulde udførelse, men tatovøren bag, har jeg ikke fået tid til at dykke ned i før nu. Brian Woo er navnet, men de fleste kender ham nu nok bedre som Doctor Woo!

Han er voldsomt populær og det er stort set umuligt, at få en tid ved Shamrock Social Club i Hollywood, hvor han er, at finde til dagligt. Han kan noget helt specielt og derfor har han til en vis grad, selv mulighed for at vælge hvilke projekter han vil give sig i kast med.

Jeg ville glædeligt skrive mig op til en tattoo ved Dr. Woo – hvad med jer?

brianwoo1 brianwoo2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment