Når jeg jagter fede tattoos på nettet, kan jeg jo ikke lade være med at støde på den ene fede tatovør efter den anden, og nu tænker jeg at tiden er kommet til, at introducere jer til nogle af de fedeste, jeg har fundet på min vej.

Det er ikke alle tatovører der har hele deres livshistorie skrevet ned på nettet, og derfor vil det nok også varierer lidt hvor meget info der kommer om den pågældende tatovør – men noget jeg kan love jer der er altid er nok af, er selvfølgelig billeder. Flere af disse tatovører har kunder fra hele verden, og derfor også år lange ventelister, men det afholder jo heldigvis ikke os fra at nyde deres flotte kunstværker!

tatovørchaim8

Den første tatovør i rækken kommer fra Berlin og hedder som i nok allerede har fanget, Chaim. Jeg faldt over Chaim i fredags hvor jeg skrev lidt om geometriske tattoos i mit Fredags INK indlæg! Chaim laver nemlig de vildeste tattoos bestående af parelle linjer der snor sig i flotte mønstre. Netop denne slags tattoos har jeg taget en hel del med af, men der er også blevet plads til lidt andet godt.

Hvis i har lyst til at se mange flere af hans flotte kunstværker eller læse lidt om mulighederne for selv at blive tatoveret hos ham, kan i smutte forbi hans hjemmeside lige her.

tatovørchaim6

tatovørchaim5

tatovørchaim

tatovørchaim1

tatovørchaim3

tatovørchaim4

tatovørchaim7

tatovørchaim2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Me to – selvom jeg nu på ingen måde kan vælge min favorit 😀

Write A Comment