Selvom navnet lyder amerikansk, så er det ikke her David Hale har sin base. Han ejer nemlig tattoo shoppen Love Hawk Tattoo Studio i Athen. Udover at lave nogle virkelig flotte tattoos, så er Davis Hale også utrolig kreativ og tegner og maler en masse.

Jeg er fan af hans tattoo stil, så både er geometrisk og organisk på en og samme tid og derudover helt utrolig detaljeret! Hvis i har lyst til, at se mere af fra David Hale kan byde på, har han er meget inspirerende portfolio, med en masse flotte billeder.

Davidhale1 Davidhale2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment