En hammer dygtig ung græsk tatovør ved navn George Drone, er hvad jeg har med til jer i dag! Stilen er ret vild og måske nok også lidt for abstrakt til nogen, men jeg er skudt i det. Elsker at man tør noget anderledes, som ingen anden har.

GeorgedroneGeorge Drone er meget berejst og han har faktisk fornyeligt været forbi Iron Ink tattoo i Vejle, så hvis i er vild med hans fede stil, så er de med at holde øje med hvornår han muligvis ligger vejen forbi igen.

Jeg følger ham selv på Instagram – hvilket jeg faktisk også gør med en sørens masse andre dygtige tatovører fra hele verden! Hvad siger i til George Drone?

georgedrone1 kopi georgedrone2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment