En hammer dygtig ung græsk tatovør ved navn George Drone, er hvad jeg har med til jer i dag! Stilen er ret vild og måske nok også lidt for abstrakt til nogen, men jeg er skudt i det. Elsker at man tør noget anderledes, som ingen anden har.

GeorgedroneGeorge Drone er meget berejst og han har faktisk fornyeligt været forbi Iron Ink tattoo i Vejle, så hvis i er vild med hans fede stil, så er de med at holde øje med hvornår han muligvis ligger vejen forbi igen.

Jeg følger ham selv på Instagram – hvilket jeg faktisk også gør med en sørens masse andre dygtige tatovører fra hele verden! Hvad siger i til George Drone?

georgedrone1 kopi georgedrone2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

Write A Comment