Jeg er vild med black and grey tattoos og kunne derfor heller ikke andet end at elske Ien Levins værker, da jeg faldt over ham for et par uger siden. Han er hammer dygtig og jeg er specielt fan af hans forskellige skull tattoos. Ien Levin er fra Ukraine og udover hans hjemmeside, der er spækket med fede billeder – så har Ien Levin også en Pinterest profil. Jeg syntes personlig netop Pinterest, er et fedt sted at finde frem til dygtige tatovører, fordi man så hurtig kan danne sig et overblik over, hvad de kan.

Tatovør Ien Levin1

Desværre er der jo et godt stykke vej til Ukraine og selvom tattoos sikkert er en del billigere derovre, så er det nok ikke tilfældet med fly og hotel medregnet. Jeg ved desværre ikke om Ien Levin skulle finde på at besøge Danmark for at arbejde, men hvis det en dag skulle ske, kan han med sikkerhed forvente en bestilling fra mig! Hvad syntes i om Ien Levins stil?

Tatovør Ien Levin6

Tatovør Ien Levin4

Tatovør Ien Levin7

Tatovør Ien Levin9

Tatovør Ien Levin8

Tatovør Ien Levin5

Tatovør Ien Levin2

Tatovør Ien Levin3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment