Jeg er vild med black and grey tattoos og kunne derfor heller ikke andet end at elske Ien Levins værker, da jeg faldt over ham for et par uger siden. Han er hammer dygtig og jeg er specielt fan af hans forskellige skull tattoos. Ien Levin er fra Ukraine og udover hans hjemmeside, der er spækket med fede billeder – så har Ien Levin også en Pinterest profil. Jeg syntes personlig netop Pinterest, er et fedt sted at finde frem til dygtige tatovører, fordi man så hurtig kan danne sig et overblik over, hvad de kan.

Tatovør Ien Levin1

Desværre er der jo et godt stykke vej til Ukraine og selvom tattoos sikkert er en del billigere derovre, så er det nok ikke tilfældet med fly og hotel medregnet. Jeg ved desværre ikke om Ien Levin skulle finde på at besøge Danmark for at arbejde, men hvis det en dag skulle ske, kan han med sikkerhed forvente en bestilling fra mig! Hvad syntes i om Ien Levins stil?

Tatovør Ien Levin6

Tatovør Ien Levin4

Tatovør Ien Levin7

Tatovør Ien Levin9

Tatovør Ien Levin8

Tatovør Ien Levin5

Tatovør Ien Levin2

Tatovør Ien Levin3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

Write A Comment