En hurtig lille omgang med en dygtig tatovør til jer, inden jeg skal skynde mig ud af døren og til koncert! John Maxx er en super dygtig balck & grey tatovør fra Rumænien. Han arbejder til dagligt hos Radical Ink, som ligger i Bukarest og på deres hjemmeside, kan man se masse af hans flotte værker. Jeg fandt ham selv ved hjælp af Pinterrest, og her synes jeg bestemt også hans profil er et besøg værd! Hvad synes i om John Maxx’s tattoos?

johnmaxx4

johnmaxx3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment