Italienere forstår sig på rigtig mange ting, men italienske tatovører er faktisk ikke noget jeg er faldt over før nu. Matteo Pasqualin hedder den dygtige italienske tatovør, som jeg vil introducere jeg for i dag. Han holder til dagligt tili to forskellige tattooshops i Norditalien og da jeg faldt over ham på Pinterest, var jeg slet ikke i tvivl om, at han skulle med i dagens indlæg!

Matteo Pasqualin er fantastisk dygtig til realistiske black & grey tattoos og hans portofolio er virkelig imponerende! Hvad siger I til Matteo Pasqualins arbejde?

Matteo Pasqualins1 Matteo Pasqualins2

Hvis i vil se mere, kan jeg anbefale jer at tage et kig forbi hans flotte og meget inspirerende Instagram profil.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Hej!
  Er du stødt på nogen dygtige tatovører i San Francisco eller Las Vegas? Jeg skal snart afsted og overvejer om jeg skal benytte mig af lejligheden til at få en tatovør derovre til at fikse en tattoo
  Mvh Line

  • M. Vinter Reply

   Halløj Line

   Det lyder da som en skøn idé 😀 Det har jeg helt sikkert, men det er lige med at komme i tanke om hvem, for der findes jo så sørens mange 😀 Jeg går lige i tænkeboks og så skal jeg nok smide dig en mail, hvis jeg finder nogle der er værd at anbefale 😀

   Ha’ en rigtig god tur 😉

  • Malene Vinter Reply

   Den er super flot! Vilde detaljer.
   Enormt svært for mig at give dig et klart svar på, men jeg ville prøve med nogle af de store studios i KBH/Århus. Jeg synes oftest de rigtige dygtige tatovører holder til der. Følg dem på de Sociale Medier eller tag et kig forbi og se på deres arbejde.

   København er jeg desværre lidt lost, men her i Aarhus synes jeg du skulle kaste et blik på Sinners Ink, Venlig Hilsen – Din tatovør og Art of Ink. Håber det hjælper lidt :-/

Write A Comment