Jeg så for første gang Matthews flotte tattoos via Instagram, og jeg har fulgt ham tæt siden. Jeg syntes der findes så mange flotte stilarter, når vi snakker tattoos, men en af dem der ligge mit hjerte nærmest, er uden tvivl realisme – og det er jo præcis det, Matthew er så sej til!

Instagram og selvfølgelig også hans hjemmeside viser Matthew et stort udvalg af de flotte tattoos, han har lavet igennem tiden og jeg klapper i mine små hænder, hver gang han ligger noget nyt op! Matthew holder sig næsten udelukkende til black og grey i sine tattoos og han mestrer det til perfektion. Hvis du er lige så fascineret over Matthew, som jeg, så skal du faktisk ikke voldsomt langt, for at få lidt af hans flotte kunst på kroppen. Matthew James arbejder nemlig til dagligt hos tattooshoppen ved navn No Regrets, som du kan finde i Cheltenham, England.

Matthewjames1

Matthewjames2

Matthewjames4

Matthewjames5

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment