Endnu en tatovør jeg faldt over, fordi han kommer et smut forbi Sinners Ink lige om snart. Jeg elsker, når tatovører er virkelig dedikeret til en stilart og kun koncentrere sig om at dygtiggøre sig til denne – og den kategori må man sige, at den spanske tatovør Melow Perez hører til under.

Mandalaer og geometriske designs har Melow Perez virkelig styr på, og mange af hans designs er virkelig beundringsværdige. Min kæreste er helt skudt i et mandala design med en elefant, mens jeg er mere til de runde af slagsen. Men en ting er vi enige i og det er, at denne stilart og Melow Perez er for vild! Hvad siger i?

melowperez1melowperez

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment