Tid til at introducere jer for endnu en god tatovør – og denne gang en hammer dygtig en af slagsen. Måske i allerede kender Nikko Hurtado, for han har været med i flere tattoo relaterede tv-shows, tatoverede en hulens masse kendte mennesker og vundet et væld af priser.

Nikko Hurtado

Nikko Hurtados ekspertise er farve portrætter og hvis i kigger lidt ned i indlægget her eller besøger hans hjemmeside, vil i sikkert give mig ret i at han ved hvad han laver. Nikko blev tatovør lidt ved et tilfælde, fordi hans kammerat der var tatovør, tog ham under sin vinge.

Jeg ved ikke om jeg nogen siden skal have mig et portræt, men hvis det skulle være, vil jeg bestemt ikke have noget imod, at få gjort det af Nikko. Desværre tror jeg ventelisten er lang hos Black Anchor Collective, hvor Nikko til dagligt slår sine folder og så er turen til L.A. nok også lige i overkanten af, hvad min økonomi kan bære! Hvad syntes i om Nikkos kreationer?

Nikko Hurtado2

Nikko Hurtado3

Nikko Hurtado4

Nikko Hurtado1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment