Den tyske tatovør Peter Aurisch har en stil lidt udover det sædvanlige og selvom den ikke lige falder i min smag, så er jeg virkelig imponeret over hans dedikation! Jeg synes det er noget så fedt når en tatovør virkelig nørder en stilart og bliver hammerdygtig til det – det kan man ikke andet end at tage hatten af for!

Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive Peter Aurischs stil, men mest af alt minder det mig om noget kubisme. Kan i li’ det?

Hvis i vil se mere så tjek hans hjemmeside ud her

Peter Aurisch1 Peter Aurisch2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment