Den tyske tatovør Peter Aurisch har en stil lidt udover det sædvanlige og selvom den ikke lige falder i min smag, så er jeg virkelig imponeret over hans dedikation! Jeg synes det er noget så fedt når en tatovør virkelig nørder en stilart og bliver hammerdygtig til det – det kan man ikke andet end at tage hatten af for!

Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive Peter Aurischs stil, men mest af alt minder det mig om noget kubisme. Kan i li’ det?

Hvis i vil se mere så tjek hans hjemmeside ud her

Peter Aurisch1 Peter Aurisch2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment