Dygtig dame, som jeg er faldet over flere gange, både fordi hun selv har nogle enormt flotte tattoos, men ikke mindst fordi hun også er hammer dygtig til at lave dem. Jeg er uden tvivl fan af black and grey dot tattoos med mange detaljer og derfor vil det derfor nok heller ikke undre nogle, hvorfor jeg er faldet over netop Sasha Masiuk – hun gør nemlig netop dette til perfektion!

Tatovør Sasha MasiukSasha Masiuk bor og arbejder i St. Petersburg i Rusland og der er slet ingen tvivl om, at jeg skal tatoveres af hende, hvis jeg en dag kommer på de kanter. Hun ligger jævnligt billeder ud på både hendes Facebook og Instagram – og de er begge bestemt et besøg værd!

Tatovør Sasha Masiuk3 Tatovør Sasha Masiuk1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment