Dygtig dame, som jeg er faldet over flere gange, både fordi hun selv har nogle enormt flotte tattoos, men ikke mindst fordi hun også er hammer dygtig til at lave dem. Jeg er uden tvivl fan af black and grey dot tattoos med mange detaljer og derfor vil det derfor nok heller ikke undre nogle, hvorfor jeg er faldet over netop Sasha Masiuk – hun gør nemlig netop dette til perfektion!

Tatovør Sasha MasiukSasha Masiuk bor og arbejder i St. Petersburg i Rusland og der er slet ingen tvivl om, at jeg skal tatoveres af hende, hvis jeg en dag kommer på de kanter. Hun ligger jævnligt billeder ud på både hendes Facebook og Instagram – og de er begge bestemt et besøg værd!

Tatovør Sasha Masiuk3 Tatovør Sasha Masiuk1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment