Det er ved at være noget tid siden, at jeg har præsenteret jer for en dygtig tatovør, og denne gang er mit valg faldet på en kvinde. Selvom der begynder at komme flere og flere kvinder idenfor dette fag, så er mændene stadig de mest dominerende. Teresa Sharpe har tatoveret siden 2007, har sin daglige base hos tattooshoppen Studio 13 Tattoo i Fort Wayne, Indiana.

Tatovør Teresa Sharpe1

Teresa har en meget farvestrålende stil, og flere af hendes motiver er til i den lidt makabre side. Jeg lagde mærke til hende i mængden af dygtige tatovører, på grund af hendes flotte farverige motiver, og selvom den måde hun tatovører på slet ikke er min stil, finder jeg stadig hende og hendes kunst meget interessant. Hvad syntes i om Teresa Sharpe?

Tatovør Teresa Sharpe2

Tatovør Teresa Sharpe4

Tatovør Teresa Sharpe3

Tatovør Teresa Sharpe5

Hvis i vil se mere, så smut forbi hende hjemmeside lige her

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment