Skøn dotwork tatovør fra London, som jeg er faldt over på Instagram. Han laver nogle skønne black & grey motiver, som er lige efter min bog! Jeg har desværre ikke fundet frem til så meget information om ham, men i forhold til mange af de skønne tatovører, jeg har haft fat i, så tager det ikke flere dage med fly, at komme under hans nål – hvis han ellers har plads i kalenderen.

I kan finde hans Instagram profil her og så ellers læne jer tilbage og nyde nogle af hans flotte kunstværker, som jeg har fundet frem til jer.

Thomas Bates1 Thomas Bates2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment