Skøn dotwork tatovør fra London, som jeg er faldt over på Instagram. Han laver nogle skønne black & grey motiver, som er lige efter min bog! Jeg har desværre ikke fundet frem til så meget information om ham, men i forhold til mange af de skønne tatovører, jeg har haft fat i, så tager det ikke flere dage med fly, at komme under hans nål – hvis han ellers har plads i kalenderen.

I kan finde hans Instagram profil her og så ellers læne jer tilbage og nyde nogle af hans flotte kunstværker, som jeg har fundet frem til jer.

Thomas Bates1 Thomas Bates2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment