Måske har i set nogle af hans tattoos før, jeg har i hvert fald vist et par stykker her på bloggen – bl.a. det første billede, som jeg synes er noget så skønt! Den dygtige tatovør bag alle disse hedder Valentin Hirsch og har til dagligt sin base i Berlin.

Valentin har en virkelig fed og gennemført stil og selvom der kun er fire billeder i indlægget her, kan i nok godt fornemme den røde tråd – ellers er der mange flere lækre tattoos på diverse af hans sociale medier! Jeg var solgt lige med det samme, men nu er jeg jo også en sucker for black & grey og med kranier oveni skader bestemt heller ikke – hvad siger i til Tatovør Valentin Hirsch?

valentinhirsch1 valentinhirsch2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment