Måske har i set nogle af hans tattoos før, jeg har i hvert fald vist et par stykker her på bloggen – bl.a. det første billede, som jeg synes er noget så skønt! Den dygtige tatovør bag alle disse hedder Valentin Hirsch og har til dagligt sin base i Berlin.

Valentin har en virkelig fed og gennemført stil og selvom der kun er fire billeder i indlægget her, kan i nok godt fornemme den røde tråd – ellers er der mange flere lækre tattoos på diverse af hans sociale medier! Jeg var solgt lige med det samme, men nu er jeg jo også en sucker for black & grey og med kranier oveni skader bestemt heller ikke – hvad siger i til Tatovør Valentin Hirsch?

valentinhirsch1 valentinhirsch2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment