Mange ser det at få en tattoo som en kæmpe og meget betydningsfuld beslutning fordi en tattoo netop er der resten af livet. Sådan må jeg også indrømme at jeg havde det men den første tattoo, men min opfattelse er blevet rykket en smule – forstå mig ret det er ikke fordi jeg ikke tænker over motiv, placering osv. men nu er det lidt mere som at gå ned og købe sig en dyr accessorize der kan benyttes resten af livet – og når man ved hvor god jeg er til at smide mine smykker væk ville man tænke at det egentlig var en meget god investering! Første gang var det smerten der holdte mig fra det, den spiller stadigvæk en rolle – men pengepungen er den der har det sidste ord.

Jeg har aldrig før forstået udtrykket ” når man først har fået blæk under huden bliver man ved” – men følelsen af at skulle have mere kom utrolig hurtigt i mit tilfælde. Min sidste tattoo som jeg var så heldig at vinde i en konkurrence er ved at være helet og jeg er derfor i gang med at planlægge den næste.

 Tattoo på ribben

 

Placeringen er egentlig på plads, men motivet ikke helt endnu. Jeg har stadigvæk masser af lærred at tage af. Ud fra mine synspunkter skulle man nok tro noget andet, men jeg har faktisk kun 2 tatoveringer indtil videre – dog er de begge lavet inden for det sidste halve år. Jeg syntes det er en fed og anderledes måde at udtrykke sig på og jeg har et tons af ideer.

 

Tattoo af skyline på underarm

(billede fra tumblr) 
 

Jeg besøgte en veninde i Berlin i sommeren og blev imponeret og alle de flotte tattoos folk viste frem. Jeg gik og legede med ideen om at skulle have tattoo -sleeves fordi jeg syntes det er en så gennemført og fantastisk flot måde at udsmykke sig på og i bund og grund passer det egentlig til min stil, men dybest inde er jeg bange for at det bliver for meget og at jeg kommer til at fortryde en dag at jeg fik så mange tattoos, så som det ser ud lige nu vælger jeg bare at fortsætte med enkelte hist og her – men man ved jo aldrig hvad fremtiden bringer.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment