En af de bedste ting ved min nye lejlighed, er den dejlige store terrasse med udgang fra stuen – jeg har altid ønsket mig en terrasse, og nu har jeg en kæmpe af slagsen! Terrassen ligger i den helt rigtige retning, som gør at der er sol næsten hele dagen! Jeg glæder mig helt vildt til vejret bliver lidt bedre, så jeg kan ligge og slikke en masse sol derude, men indtil det sker, er jeg gået i gang med at kigge lidt på ting og sager til terrassen. Lige pt. står der ikke det vilde derude andet end nogle gamle havemøbler, der bestemt har set bedre dage. Og et lille fint nyindkøbt oliventræ – der bare pynter så godt! Jeg har en masse indretningsidéer (hvis det hedder det når det er til en terrasse?), og jeg tænkte at et lille indlæg med nogle af de ønsker jeg har, var en super god idé, da jeg nok ikke er den eneste med terrasse drømme. Har i også en terrasse der trænger til lidt liv? 

Liggestol // Tørrestativ // Pude // Blomsterkrukke // Grill

 Citrontræ // Hængekøje // Cafésæt // Lanterne

Som i kan se har jeg valgt lidt af hvert – og jeg ville ønske jeg havde penge til det hele, men indtil videre må jeg nok begrænse mig lidt. Jeg skal have forsøgt mig med at hænge en hængekøje op derude (aner ikke om det kan lade sig gøre) og heldigvis har jeg en i forvejen, i de fineste farver! Har i nogle gode forslag til hvad der skal på min terrasse?

– Indeholder affiliate links – 
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment