Selvom jeg er stor fortaler for tattoos – syntes jeg helt sikkert også man skal tænke sig godt om, før man sætter sig i stolen. Jeg er ikke en dem der straks hoppede under nålen den dag jeg fyldte 18 år – nej, min første tattoo fik jeg som 22 årig, og der gik lang lang tid med at bestemme sig for motivet, placeringen osv. Mine to andre tatoveringen har været lidt mere impulsive, men der havde jeg også en lidt bedre idé om, hvad det hele lige drejede sig om.

Jeg besøgte hjemmesiden Think before you ink her til aften. Jeg hørte først om den mens jeg var i Malaysia, og tænkte at det nu var på tide jeg lige kiggede forbi for at se hvad det var for noget. Jeg syntes det er en virkelig fin idé med en side der giver lidt baggrundsviden omkring det, at blive tatoveret. Hvis jeg ikke havde været med min kæreste inde og se hvordan det hele foregik inden jeg selv skulle tatoveres, havde jeg nok været rigtig glad for alt det info der er at finde på Think before you ink. Hvis i ikke allerede har været forbi Think before you ink kan i besøge den lige her. Jeg syntes blandt andet smertebarometret er et rigtig sjovt påfund!

Jeg har selv overvejet at lave nogle indlæg om det at blive tatoveret, både mine tanker og følelser inden og efter processen, men indtil nu, syntes jeg det har været lidt svært at få ned på skrift.  Hvilke tanker gjorde i jer inden i blev tatoveret?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Jeg overvejede min tattovering fra en alder af 16 år til jeg var 23 og fik den lavet sidste sommer. Jeg var skide bange, men var 100 % sikker på motiv og placering, da jeg efterhånden følte det var ret gennemtænkt 😀

    • M. Vinter Reply

      Var jeg virkelig også, men tror det var virkelig godt, for den første husker jeg som den der gjorde mindst ondt – men det kan selvfølgelig også være fordi det er ved at være noget tid siden 😛
      Overvejer du egentligt at få flere?

Write A Comment