Jeg har egentlig aldrig været den store fan af valentinsdag. Ikke fordi jeg er single, men fordi jeg syntes det er lidt opreklameret. Hvis det står til mig skal man ikke hylde kærligheden en dag om året, men derimod hver evig eneste dag! Med tiden er valentinsdag blevet mere og mere almindelig i vores lille Danmark, og jeg må indrømme, at jeg nok er hoppet lidt med på bølgen – for hvis jeg skal være ærlig, kan man sku ikke fejre kærligheden for meget! Valentinsdag er altid d. 14 februar, og selvom der stadigvæk er et stykke tid til, er jeg begyndt at lege lidt med tanken om hvad min udkårne og jeg, skal lave denne dag i kærlighedens tegn. Jeg har fundet på lidt forskellige ting man kunne lave, og evt. give hinanden på valentinsdag, og jeg håber det kan inspirerer jer alle, om i så fejre denne ’højtid’ eller ej! læs om mine valentinsdag ideer herunder.

En af de først ting jeg har overvejet, er gaver, for hvor cheasy det end er med røde hjerter over alt, hører det sig ligesom til, og det kan jo bare være en lille ting!

Man kan selvfølgelig gå med den traditionelle vej med blomster og chokolade!

Men man kunne jo også prøve noget nyt og spændende! I forbindelse med min giveaway brugte jeg lidt tid på coolstuffs hjemmeside, og her er det også muligt at finde en sjov og anderledes valentinsgave som f.eks. dette glas med kærlighedspiller. I hver pille er der en lille seddel med nogle søde ord på, som man kan ligge på hovedpuden, i madpakken eller lignende steder, hvor ens kære kan finde dem. Det syntes jeg sku er lidt sødt! De har selvfølgelig også mange andre sjove påfund.

Den næste ting på listen er hvad man kunne lave på denne kærlighedens dag. Man kunne jo selvfølgelig fejre dagen ved at tage ud og spise på en lækker restaurant.

Komfur

F.eks. har restaurant Komfur sammensat en helt speciel menu til denne aften lige her 

kejserriget

Hvis man kunne tænke sig lidt musik til maden kunne Kejserriget også være en mulighed – her kan man nyde en 5 – retters menu med tilhørende blød livemusik.

MarthaStewart

Selvfølgelig kan man også vælge selv at kokkerer til denne hyggelige aften og måske få lidt inspiration af Martha Stewart. På hendes hjemmeside er der adskillige Valentins opskrifter!

Sidst men ikke mindst har jeg også tænkt lidt over aktivitet man evt. kunne lave på Valentinsdag, og heldigvis sker der altid mange ting i byen så det er bare at vælge!

oestforparadis

Man kan tage et smut forbi den hyggelige biograf Øst for paradis. Selvom der ikke er offentliggjort hvilke film der kommer til at gå netop denne aften er der altid gode og spændende film at se her.

kærestekoncert

Musikhuset holder på valentinsdag kærestekoncert hvor man kan opleve Tuva Semmingsen og Joachim Knop synge kærlighedsklassikere.

Jeg håber i alle må få en dejlig valentinsdag med nogle dejlige oplevelser med en i holder af!

– sponsoreret –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Jeg er enig i, at det er opreklameret. Lige så meget som Halloween! Men så igen, det er jo lidt hyggeligt.
  Min kæreste og jeg plejer at tage ud og spise – det er rart med en anledning, nu hvor hverdagen kan være så travl 🙂
  Synes de små seddel-piller er lidt søde!
  Kh Mette

  • M. Vinter Reply

   Ja sådan har jeg det nemlig også 😀 Det er også det jeg overvejer – kan nogle gange være svært at finde tiden til det 😉 Syntes det arrangement på Kejserriget lyder ret hyggeligt!
   Ja syntes også de var lidt hyggelig og anderledes 😀

 2. Holder slet ikke valentinsdag – men har en god tradition for at holde “kærestedag” dagen før, bare som protest 🙂
  Men rigtig gode idéer

Write A Comment