Der er lige pludselig mange ting, man skal tage stilling til, når man bygger nyt hus – også mange ting, som jeg slet ikke har en holdning til. Som f.eks. hvilket mønster ønsker I at jeres unidrain skal have? Skal vasken være underlimet i bryggerset? Hvor skal den frostsikrevandhane placeres? Skal der være hul over køleskabet? osv. Men der har også været mange tid, som jeg har haft en helt klar holdning til – som f.eks. en tørretumbler.

Jeg har efterhånden boet en del steder i Aarhus. Nogle steder har der været tørretumbler, men det kan tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har brugt en. Jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor man skal bruge strøm på noget, som kommer helt naturligt indenfor et par dage. Ingen af os har et ønske om en tørretumbler og vi har derfor ikke valgt, at tilkøbe sådan en til vores nye hus. En vaskemaskine må være rigeligt!

Fortæller man om dette til børnefamilier oplever man hurtigt, at de er meget uenige og klart råder til, at sådan en skal man da have. Jeg kan godt se, at det vil gå væsentligt hurtigere at vaske og tørre stofbleer, bodies, vaskeklude og andet, som bliver brugt i stor stil med småbørn i huset, hvis man har sig en tørretumbler. Jeg er dog stadigvæk ikke helt overbevist om, at det er løsningen for os. For dog at være fremtidssikre har vi valgt at klargøre til en tørretumbler i bryggerset, så der hurtigt kan flytte en ind, hvis vores behov en dag bliver anderledes.

At det så skal være en helt speciel kondens tørretumbler på grund af det meget nye og tætte hus, vi får bygget, er så en hel anden snak. Jeg regner med at sætte mig ned på min flade og bruge en rum tid på at finde den helt rette tørretumbler, som er så lidt skadelig for miljøet som muligt. Det gør jeg hvis den dag kommer – og ikke et sekund før!

– Sponsoreret indhold –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment