Velkommen til Tenna, som har en røvfuld flotte tattoos! Jeg har fået Tenna til at skrive lidt om sig selv og alle hendes tattoos!

Jeg anser mig selv for, at være en kantet og humoristisk pige med benene plantet solidt på jorden. Dog har jeg store drømme, som jeg hver dag kæmper for, at opfylde. Jeg er en 22 årig arbejdshest fra Middelfart, som er i gang med mit 4. år bosat i København. Jeg har lige skiftet karriere fra, at være national makeup ekspert hos The Body Shop Danmark samt supervisor i deres flagskibsbutik til, at være ansat hos Smashbox som Artistry Trainer.

Tenna4

Selvom min hverdag er travl og krævende lægger jeg stadig stor vægt på min egen stil udenfor jobbet, hvor tatoveringer kommer ind i billedet.. Jeg bruger tattoos som en udsmykning af kroppen. Jeg har altid haft den opfattelse, at hvis man har lyst, har man lov.

Jeg talte måneder til jeg blev 18 år og kunne få lov til, at få min allerførste tatovering. Selvfølgelig var det som alle andre også noget småt tekst jeg begyndte med (det er ikke så “farligt” som de store) haha! Efter at have fået flere små besluttede jeg mig for, at der måtte noget mere drastisk til. De tatoveringer, jeg har på låret blev alle lavet indenfor et halvt år. Hvis man går og tøver sker der ikke noget, det skulle bare gøres! Nu eller aldrig.

Tenna2

Tenna1

Før i tiden var det kun sømænd og kriminelle der fik tattoos, derfor er det også sjældent for vores bedste forældre, at kende nogen på deres egen alder, med tattoos. Jeg er dog sikker på, at når jeg bliver pensionist og sidder på et plejehjem – så vil man undrer sig, hvis man møder en person uden tatoveringer. Det er nærmest mere sjældent nu til dags ikke at have dem. Jeg synes tatoveringer er pisse fede og vildt frække. Det er ikke alle, der er typen til det, men hvis man kan bære det er det da bare, at komme i gang! Selvfølgelig synes jeg, at man skal tænke over placering i forhold til job muligheder samt andet. Det kommer vel an på, hvilken karriere man ønsker sig.

Som makeup artist gælder det om, at skille sig ud og være noget unikt. Så for mig ville det ikke være så “farligt”, at få nogle som var tydelige. Alligevel har jeg tænkt over, hvor jeg har dem placeret, da jeg måske en dag ændrer mening omkring min karriere og så vil jeg gerne have mulighed for andet. Faktisk tænker jeg mest over, at hvis jeg engang bliver gift vil jeg ikke have nogle, som er for tydelige. Jeg vil gerne kunne have en pæn kjole på uden, at virke for tatoveret. Samtidig er det også vildt fedt, at kunne vise dem frem når man så har lyst til det (hvilket jeg nærmest hele tiden har) haha.. Tror mine venner er ved, at være træt af mine hullede bukser..

Tenna3

Faktisk var over halvdelen af mine venner og hele min familie skeptiske omkring, at jeg ville have tattoos. Men hvis du selv er sikker, tæller deres mening altså ikke mere end det. Selvfølgelig ville det have været rart med lidt støtte så jeg hurtigere var kommet i gang, men alligevel har de nok hjulpet mig med, at holde mig lidt på jorden, så jeg ikke har tatoveringer op og ned af armene den dag i dag. ..det er mere en ønsketænkning jeg aldrig får gjort noget ved! Haha!

Hvad er din næste tattoo?

Lige nu tager jeg den lidt med ro inden jeg får lavet flere.. Siger jeg hvert fald til mig selv.. Selvom jeg lidt går og kigger på inspirationer. Jeg har helt sikkert intentioner om, at få fyldt låret (hvis ikke hele benet) ud.

Der sker sgu ikke noget, hvis man ikke bare hopper ud i tingene…

Fedt at lære dig lidt bedre at kende Tenna – du er sku for cool!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment