Her i andet indlæg af Vis mig din tattoo har jeg fået skønne Zenia til at flashe sine tattoos, samt skrive et par ord til, hvad der har inspireret hende, til at få netop disse tattoos. Zenia er sundhedsentusiast og driver bloggen Naturazin med min medsammensvorne Anja. De har sammen skrevet bogen Rejsen til sundhed, som er en rejseskildring og livsstilsbog, der handler om hvordan vi kan leve et mere harmonisk og bekymringsfrit liv.

Vismigdintattoo2.1

Jeg har altid været meget fascineret af indianske krigere, romerske soldater og gladiatorer. Jeg vågnede op en morgen med en ide til nogle sorte bånd jeg gerne vil have på mine underarme. Jeg bestilte tid samme morgen. Det jeg oprindeligt havde i tankerne, var meget simpelt og noget der var afsat to timer til det. Da jeg mødte Phil Antahkarana hos Meat Shop Tattoo i København opstod der hurtigt en connection, og vi startede en kreativ process, hvor han tegnede og hviskede ud flere gange i fri hånd på min arm, mens jeg prøvede at omsætte mine tanker til ord. 

På venstre arm, var jeg inspireret af de fjer og bånd, som mange af de indianske krigere havde på underarmen. Jeg ville gerne symbolisere det lette ved dot work og en lodret linie på tværs, som kunne være en pil eller et spyd. Højre side, som er den maskuline side, manglede noget mere power og det fungerede ikke længere med små tynde streger. Fordi den venstre side fader ud, ville jeg have mere tyngde på højre arm, for at skabe balance i asymmetrien.  Det skulle være sort. Meget sort. Black and bold. Jeg har altid været vild  med gladiatornes lædercuffs som er snøret sammen på indersiden. Det var det udtryk jeg var ude efter her. Begge sider er meget forskellige, men de går sammen som et par.  

Jeg forlod stedet 14 timer senere, med begge arme rullet ind i vitawrap. 

Vismigdintattoo2.2

Hvad er dit næste projekt?

Jeg tror ikke det bliver lige foreløbigt. Jeg har fået stillet min sult indtil videre, men jeg udelukker ikke, at få flere større arealer af min krop dækket af kompakt, sort blæk. 

Tak fordi du havde lyst til at vise lidt af dig selv frem, her hos mig Zenia – det har været en fornøjelse!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment