I dag skal vi møde Tania på 26, der har et hav af flotte tattoos – så i kan godt glæde jer! Tania bor på Nørrebro med sin mand, deres søn og to fjollede gravhunde. Hun læser til dagligt engelsk på KUA og arbejder på sit lille iværksætteri [αŸte’fαgt] Copenhagen, hvor hun designer og syr moderigtige tasker i skind. Jeg har fundet Tania på Instagram hvor hun går under navnet THLINDCPH. Udover at vise jer nogle skønne billeder, har Tania også sat lidt ord på det, at have tattoos. Enjoy!

SONY DSC

Når folk spørg mig, hvorfor jeg i sin tid valgte at få lavet mit sleeve på venstre arm i stedet for på min højre, er mit svar altid det samme: ’Fordi jeg hilser med højre hånd.’ Selvom tatoveringer er blevet mere mainstream i løbet af de seneste 10 år, så møder jeg stadig modstandere af det i ny og næ – både i det offentlige- og i det private rum.  Som en konsekvens deraf har jeg altid valgt at få placeret mine tatoveringer på en måde der gør, at jeg selv kan styre hvor synlige de skal være. Ikke kun fordi jeg har stor forståelse og respekt for at min kommende arbejdsgiver muligvis ikke deler min passion for blæk under huden, men lige så meget fordi jeg ikke har fået mine tatoveringer for at provokere folk; hvis jeg ønsker at andre skal respektere de valg jeg har truffet for min krop, så skal jeg også respektere at alle ikke har behov for at se på dem hele tiden.  

SONY DSC

Men selvom mine tatoveringer ikke altid behøver at være synlige for omverdenen, er det uhyre vigtig for mig, at de, på den en eller den anden måde, understreger dele af min personlighed og derved afspejler de indre værdier, der gør mig til mig. Hvad end det er min minde tatovering for min mormor, som var en af de mest betydningsfulde mennesker i mit liv, mit über nørdede, historiske citat af Elizabeth den Første, som er essensen af min arbejdsmorale eller mit skjulte Batman symbol, som jeg spontant fik sammen med mand, fordi vi gerne ville have en sjov historie at fortælle vores børnebørn, når vi en gang er blevet gamle og grå. – mine tatoveringer er små brudstykker af min personlige livshistorie.

SONY DSC

SONY DSC

Hvad er dit næste projekt?

Jeg har endnu ikke fastsat mig på motivet endnu, men den skal i hvert fald indeholde teksten ’Children are our legacy’ og skal laves af en af de trofaste tatovører hos Miks Tattoo.

Tak fordi i måtte se dine skønne tattoos Tania – det har været meget inspirerende!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment