Jeg faldt for lidt tid siden over Rikkes profil på Instagram (rikkehodja) og kunne altså ikke lade være med at skrive en mail til hende, for at høre om hun var frisk på et lille samarbejde. Til mit held og selvfølgelig jeres, sagde Rikke ja – og i skal glæde jer til at se hendes fine tattoos. Rikke er 22, bor i Valby og arbejder til hverdag som salgsassistent i Vero Moda. Velkommen til Rikke!

vismigdintattoo3.3

For mig er tatoveringer, kunst, minder, kapitler fra mit liv – ja listen er lang. Jeg fik min første tatovering da jeg var 17 år, et citat med en dybere historie bag. Når nogle spørger mig ”hvad står der?” er min forklaring altid, at det er en lang historie, som kun få mennesker i mit liv kender. Citatet virker åbenlyst (fordi Megan Fox har det), men for mig var det et perfekt citat, der kunne dækker over en skjult undskyldning, måske en åbenbaring overfor mine forældre. Dengang var jeg sikker på at dette skulle være min eneste tatovering, men jeg blev bidt af at udsmykke min krop med både kunst og betydningsfulde ting.  

Efterfølgende fik jeg lavet to tændstiks damer på mit venstre håndled til ære for mine søskende, for mig var det for originalt med deres forbogstaver. Jeg fortsatte og fik lavet en rose over vestre knæ med ordene ”love is…”, hvad er kærlighed egentlig? Det kan ikke defineres, efter min mening. 

vismigdintattoo3.2

vismigdintattoo3.4

Den største modstand jeg møder i forbindelse med mine tatoveringer, er min fars mening om dem. Han kan slet ikke forstå meningen med tatoveringer og har altid en spydig kommentar, når jeg får lavet en ny. Den dag jeg kom hjem med citatet ”I may find my prince, but my dad will always be my king”,  trak han for første gang på smilebåndet og havde ingen kommentar, det var en dejlig følelse og jeg tror også han har accepteret, at jeg ikke er færdig endnu.

Min sidste nye tatovering er på højre lår, to svaler der trækker et banner hvor der står, ”family, friends and success”, tre ord jeg har valgt ud fra, hvad der er vigtigt for mig i livet. Hvad angår arbejde eller offentligheden og tatoveringer, tror jeg at det er blevet  mere mainstream at være tatoveret, når man går på gaden har størstedelen næsten en tatovering et eller andet sted på krop, synlig eller ej. Jeg får for det meste ros og pæne kommentarer for mine tatoveringer og har efterhånden fået en del ”fed tatovering” på gaderne rundt omkring og fra kunderne når jeg er på arbejde, især på rosen over knæet med ”love is…”. 

vismigdintattoo3.1

De fleste af mine tatoveringer er bevidst placeret så jeg kan skjule dem, både i forhold til arbejde, familie og den dag jeg skal giftes. Jeg ved ikke hvorfor tanken om den dag jeg skal giftes kommer frem i mit hoved, hver gang jeg skal have ny tatovering 😉 – for jeg er vild med tatoveringer og folk med mange tatoveringer. Samtidig er de fleste af mine tatoveringer ikke lavet fordi de skal vises frem, men lavet for min egen skyld. Så når jeg nu har valgt at få lavet en del på mine lår, er det dels fordi jeg kan dække dem, men også fordi at jeg synes tatoveringer på lårene er super fedt.

Hvad er dit næste projekt?

Mit næste projekt er et slags armbånd, hvor jeg kan tilføje forskellige vedhæng med betydningsfulde ting der skulle ske i mit liv, placeringen er jeg stadig lidt i tvivl om.

Tak fordi vi måtte se dine flotte tattoos Rikke og lære lidt mere om hvad de betyder for dig!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Er VILD med dem på det første billede! Har desværre ingen selv 🙁
  Håber du vil kigge forbi vores blog på sundesager.dk
  Knus Amalie

  • M. Vinter Reply

   Ja de er virkelig også fine og enkle 😉 Det kan da heldigvis nåes i nu – hvis det er noget du kunne tænke dig, bare husk at tænke dig godt om inden, så du ikke fortryder 😀
   Jo selvfølgelig – jeg kigger forbi med det samme 🙂

Write A Comment