Som alle andre piger nok også gør, drømmer jeg virkelig om en dag, at få et kæmpe walk in closet til alt mit tøj. Sådan et man ser i Hollywood film, hvor alting er farvesorteret og der er hylder til alle ens sko. Prikken over i’et i sådan et walk in closet, er selvfølgelig en masse spejle og en sofa en midten så man rigtig kan lege catwalk. Ja man har vel lov til at drømme, men mindre kan skam også sagtens gøre det, og jeg har her fundet et par rigtig fede variationer som er en del mere simple end et helt rum med tøj. Håber det måske kan inspirere til din boligindretning.

Jeg har selv taget inspiration fra det sidste billede her, og har kreeret mig min egen version af et walk in closet. Det er ganske vist ikke blevet så stort og prangende, og der er på ingen vis plads til alt mit tøj, men man må jo nøjes når man ikke har så meget plads. Jeg glæder mig meget til at vise jeg billeder af det meget snart. Imens vil jeg drømme videre om den dag, hvor jeg virkelig kan få mig et KÆMPE walk in closet!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Hjemmebygget boejlestang | Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment