Jeg har altid drømt om et walk in – ja hvem fanden har ikke det?! Jeg har dog altid regnet med at det først blev til noget, når jeg engang fik min egen lejlighed, og kunne gøre helt som jeg havde lyst til, men nu er rørene købt og jeg gir det et go!

Som i ved flyttede jer ind hos min kæreste i julen, og vi fik egentlig inden for de første uger ret godt styr på det et meste af lejligheden, bortset lige fra vores ekstra værelse. Det har indtil nu været lidt af et rodeværelse, men i går fik jeg rørene ind af døren og i aften går vi sving med at få hængt dem op. Planene er at værelset bliver walk in slash kontor, og jeg ser virkelig frem til at få gjort noget ved det…

…. For lige nu ser det sådant ud! En smule rodet ja, for alle de ting vi ikke lige vidste hvad vi skulle gøre af, er endt herinde. Vi går i sving og håber på et rigtig fedt resultat. Glæder mig til at vise jer mit nye walk in – når det forhåbentligt snart er færdigt!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment