Selvom Warm Nordic efterhånden har nogle måneder på bagen, og man næsten ikke har kunnet undgå at lægge mærke til de flotte designs, så synes jeg alligevel et lille skriv, om det nye danske brand er på sin plads!

Et nyt dansk designbrand der reproducerer smukke originale designs fra 50’erne og 60’erne – samtidigt med, at nye spændende kreationer også ser dagens lys. Et miks af materialer og farver – som er alt andet end Cool Nordic. Sådan beskriver man vist meget kort og præcist, det spændende brand.

Warm Nordic

Lige fra første gang jeg blev præsenteret for de smukke farver, bløde materialer og harmoniske former, var jeg begejstret. Jeg synes det er fantastisk at se et brand der tør noget – og alle de mange farver gør mig bare glad i låget.

Jeg er ikke så heldig at eje et design fra Warm Nordic endnu, men jeg har snust en helt delt rundt i deres univers og fundet mange favoritter allerede. Jeg har fyldt indlægget her med en masse af dem og glæder mig til at høre om, hvilke I drømmer om at have stående derhjemme.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment