Mandag aften var jeg inviteret med til et rigtig hyggeligt event nede i byen, sammen med en række andre bloggere. Eventet var arrangeret af interiørvirksomheden Yndlingsting og Yoga studiet Yoga Collective. Først undrede jeg mig lidt over dette samarbejde, da jeg umiddelbart ikke kunne se sammenhængen, men da jeg først fik kigget lidt nærmere på hvad Yndlingsting er for et brand, gav det meget mere mening. Interiørfirmaet, med den søde Nele, som er designeren bag, er et brand der har fokus på bæredygtighed, slow living og autencitet og passer derfor perfekt ind i rammerne hos Yoga Collective, som er drevet af de to passioneret undervisere Maia og Nadia.

yogac_yndlingsting_1

yogac_yndlingsting_4

yogac_yndlingsting_5

Aftenen stod på en introduktion til det spændende interiørbrand, en udfordrende omgang yoga og afslutningsvist aftensmad fra den økologiske café Fika. Selvom yoga normalt ikke helt er min kop te, så havde jeg en rigtig hyggelig aften og satte rigtig stor pris på, at være inviteret med til dette gennemførte event.

yogac_yndlingsting_2

yogac_yndlingsting_3

yogac_yndlingsting_6

De flotte billeder kan jeg ikke tage æren for, jeg fik faktisk slet ikke fik taget mit kamera op af tasken. Billederne er taget af den dygtige Mia Mortensen, som også har taget en række billeder af Yndlingstings fine sortiment, som i bl.a. kan se på hendes hjemmeside lige her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Indret med grøn

Write A Comment