Jeg elsker at tænde lys om aftenen når det bliver mørkt udenfor, det er bare så hyggeligt! Men noget jeg syntes der er upraktisk ved at have lys tændt så tit, er at de så ofte skal skiftes ud. Derfor er jeg begyndt næsten kun at købe bloklys, for de holder bare så dejligt længe. Lige pt. har jeg kun et simpelt fad med to bloklys på, som hverken er specielt kønt eller praktisk ,og derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at par rigtig flotte lysestager til bloklys.

Desværre har det ikke været så nemt, at finde et par lysestager til bloklys, som jeg lige troede – de fleste er mere lanterne lignende, og beregnet til udendørsbrug. Selvom mange af dem virkelig er flotte, og kunne se brand godt ud på min terrasse, er det bare ikke lige det jeg kigger efter i øjeblikket.

Manostiles // Louise Roe // Blomus // Kähler
Efter at have kigget lidt her og der, fandt jeg endelig nogle lysestager til bloklys, som passer lidt bedre til i hvert fald mine ønsker. Lysestager der kan stå og pynte på spisebordet, en hylde eller noget helt tredje. Det fede ved bloklys udover den lange brandetid, er også alle de fantastiske farver de kan fås i, fremfor f.eks. fyrfadslys. Hvad syntes i om lystestagerne til bloklys, jeg har fundet til jer her?

        
 Blümchen & KO // Normann Copenhagen // Georg Jensen
Jeg endte faktisk med at finde en hel del da jeg først kom i gang, og derfor får i lige lidt flere at savle over. Jeg er både helt vild med de meget stilrene lysetager til bloklys, som f.eks. dem fra Blomus, men også de lidt anderledes og sjove af slagsen, som den fra Blümchen & KO. Hvis jeg skulle vælge et sæt lysestager til bloklys på stående fod, ender det dog nok ikke med nogle af disse, men snarer den helt enkle fra Normann Copenhagen. Selvom den måske er en smule kedelig, kan man jo altid pifte den op med et farvestrålende lys – og så er jeg helt sikker på det er en lysetage, jeg vil blive glad for i mange år fremadrettet. Hvilken af disse lysestager til bloklys, ville i elske at pynte jeres hjem med?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment