Her snakker jeg selvfølgelig om vores gule sofa. I har allerede set flere billeder af den her og på Instagram, men jeg har aldrig rigtig fået sat nogle ord på, hvordan det egentlig endte med at blive denne sofa, der kom til at pryde vores stue.

Vi har igennem årene haft adskillige grimme sofaer, som vi enten har købt billigt eller arvet. Men efter vores Asien rejse, havde jeg besluttet mig for, at der skulle sættes lidt penge til side til en ordentlig sofa, som jeg virkelig kunne være glad for. Jeg var slet ikke i tvivl om, at sofaen skulle være fra Sofakompagniet og efter et par besøg i deres flotte Showroom her i Århus, som ligger lige i vores baghave, fandt jeg frem til den model jeg synes bedst om.

At finde modellen gik faktisk ret nemt, men farven blev derimod viste sig at være lidt mere vanskelig. Jeg havde nemlig fastsat mig på en blå sofa. Problemet var bare at ingen af de blå farver i Sofakompagniets udvalg tiltalte mig. Grøn var også en mulighed, men jeg var bange for at det ville clashe med de mange grønne planter, vi har herhjemme. Og ja blå og grøn giver vel gul – eller… Jeg synes gul er en skøn farve og jeg var helt vild med den farveprøve de havde i butikken. Det var dog lidt nervepirrende, ikke at kunne se en hel sofa i gul – for sådan en var der desværre ikke i showroomet. Men da min kæreste sagde – GØR DET! Ja så bestilte jeg den hjem.

Når man designer en sofa selv hos Sofakompagniet, kan der desværre godt gå lidt tid før den kommer. For mig var det en okay pris at betale for at få en hel unik sofa, og jeg nåede slet ikke at fortryde mit valg imellem tiden. I dag er jeg bare så glad for at jeg gjorde det – og jeg tror den her sofa kommer til at bo med os meget længe.

Hvis det ikke skal være løgn, så planlægger vi faktisk et sofakøb mere. Det virkelig nok lidt tåbeligt, da vores hjem jo ikke er særlig stort, men efter at have rykket lidt rundt, sat tape op osv. så er vi blevet ret hooked på, at skulle have en lille Harry hjem i stuen. En mørkegrå sofa med mørke ben, som vi er overbevist om, vil passe så flot sammen med vores gule Norma. Det bliver en smule presset nu, men når vi flytter i hus bliver det helt perfekt. Måske vi bare skulle vente, men tror ikke vi kan lade være…

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment