Min far har altid haft simple metal reoler i sit værksted i kælderen fyldt op med alverdens sager og selvom jeg husker dem tydeligt, havde jeg aldrig tænkt, at jeg skulle få lignende til at stå i mit hjem. Måske i et bryggers eller på værkstedet hvor de jo egentlig er beregnet til, men ikke i stuen, køkkenet eller på kontoret. Men jeg skulle tro om!

Da jeg kom hjem fra en udlandspraktik for godt 3 år siden, valgte jeg at rykke ind i min kærestes lejlighed og sammen begyndte vi at indrette på ny. Det er en 3.værelses og derfor kom drømmen om et åbent klædeskab kombineret med et kontor til virkelighed og en metal reol blev plantet til diverse mapper, kasser, sko og tøj.

metalreol-3 metalreol-1 metalreol-2Metal reolen er jeg blevet enormt glad for og jeg overvejer at få lignende i både stue og badeværelse til diverse opbevaring, planter, vaser osv.. Vores nuværende blev købt i det nærmeste byggemarked, men jeg tror nu ikke det bliver der, den eller de næste skal erhverves. Jeg kunne nemlig godt tænke mig et lidt andet design, samt at få dem sendt direkte til døren, da det var enormt besværligt at komme hjem med sådan en stor og relativt tung kasse bag på cyklen.

Derfor har jeg kig på nogle metal reoler fra Engelbert Strauss. Firmaet er tysk, men har heldigvis også en afdeling, samt varehus i Danmark. Egentlig troede jeg kun de beskæftigede sig med at producere og forhandle arbejdstøj og sko, men man kan jo blive overrasket. De har mange forskellige modeller og jeg har især kigget lidt på de lave af slagsen, som jeg håber at kunne finde plads til i stuen under vores skråvæg.

Metal reolen i vores ekstra værelse står som den er købt, men jeg kunne faktisk godt finde på at give en evt. ny reol en omgang spraymaling. Jeg tror den ville se skøn ud i en mat grå eller sort. Hvad siger I?

– Sponsoreret indlæg –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment