Jeg viste rodeværelset for noget tid siden, og fortalte lidt om planerne for et walk in, og siden sidst er der faktisk sket en hel del! Ja værelset er faktisk så småt ved at være færdigt, minus et større projekt der kommer mere om, når det en dag er fuldført! Der er selvfølgelig også altid lidt detaljer der kan gøres noget ved, syntes nemlig stadig der er en smule for meget rod! Men det skal nok komme stille og roligt hen af vejen. Jeg er super glad for min walk in og elsker virkelig at kunne se alt mit tøj, efter stort set at have boet i en kuffert det sidste halve år.

Vi var spændte på om loftet kunne holde til de tunge stænger, men indtil nu er de ikke faldet ned, så det tegner meget godt! Vi fik vandrørene igennem min svigerfar, der selv har skåret dem til. Det resultere selvfølgelig i at der ikke er de fine ’riller’ for enderne, men det var også meget meget billigere, end hvis vi skulle have købt dem i et byggemarked.

Kæden er købt i Silvan og derefter delt i fire, da det ikke var nødvendigt at de var vildt lange. De fine renseribøjler havde jeg heldigvis nogle af i forvejen, og resten er erhvervet i Søstrenegrene. Som i måske kan se har jeg fået tre af stængerne, mens min kæreste må nøjes med en enkelt – måske ikke helt fair, men det skal selvfølgelig lige tilføjes, at han også har et lille skab! Hans skab er der ikke billeder af, for jeg syntes virkelig ikke det er særlig kønt, men det fungere indtil vi finder noget andet, der kan dække for den ekstra dør i værelset.

Min bukser kunne desværre ikke finde plads på stængerne, og derfor købte vi en stålreol i Silvan. Den fungere skide godt til opbevaring, og så syntes jeg egentlig den er virkelig fed! Sko blev der også lidt plads til med et par øl- og æblekasser. Men ja – hvad siger i til min walk in?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

  1. Pingback: Et nyt projekt! | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment