Jeg har aldrig besøgt Brugtvare Terminalen i Viby – har i? Jeg syntes det lyder som en super fedt sted og jeg kunne virkelig også godt tænke mig at kigge forbi en dag, men jeg er meget i tvivl om hvad man skal forvente af stedet. Skal man regne med loppemarkeds- eller antikvitetsbutiks priser? – Nogen der kan hjælpe ?

Jeg er stadig på udkig efter en sofa, og tænker det måske at Brugtvare Terminalen er stedet at kigge, hvis ellers priserne er fair – for der er jo en grund til jeg gerne vil købe brugt. Så er der selvfølgelig lige lidt problematik omkring transporten, men det er jeg sikker på jeg nok skal finde en løsning på hvis det bliver relevant – så langt væk er Viby jo heldigvis heller ikke. Men ja kom endelig med gode råd om Brugtvare Terminalen hvis i har været der før. Ha en skøn weekend! 

Hvis i ikke allerde kender Brugtvare Terminalen i Viby kan i finde lidt praktiske informationer om stedet lige her

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

 1. Jeg har været der et par gange og det er lidt med blandede følelser. Der er VOLDSOMT meget og intet står i grupperinger undtagen møbler nedenunder. Det er én stor landhandel, porcelæn ligger sammen med ure og glasting og man er derfor nødt til at gå det hele igennem – hvilket kan være en rimelig uoverskuelig proces. Men der er mange gamle designting imellem – især på møbelsiden.
  Prisen er ret dyr synes jeg og efter min mening jævnt dyrere end normale genbrugspriser.

  Det sagt synes jeg aldeles at der er mange pæne ting og man kan nemt finde en masse skatte 🙂

  • M. Vinter Reply

   Mange tak for den fine kommentar – lyder en anelse uoverskueligt, men tror nu alligevel jeg skal prøve derud:D
   Tak for hjælpen 🙂

 2. Har været der et par ganger selv, men vil ikke påstå at det er det billigste stedet, ihvertfald ikke de gangene jeg har været der. (men det er da også erfarne sælgere også;)
  Men kup kan man altid gøre, specielt hvis man ved hvad man kigger efter!

  • M. Vinter Reply

   Nej det tænkte jeg nok 😀 Måske jeg skulle tage min kæreste under armen – han er ret god til det der med at prutte om prisen 😉
   Tak for kommentaren Trine – du må ha’ en rigtig dejlig søndag 😀

 3. Jeg har været der mange gange. Konceptet er opbygget af mange handlere, som sælger gennem Terminalen. Dette gør, at man ikke kan prutte om priserne, da alt er prismarkeret på forhånd og terminalen ikke kan bestemme, hvad der skal tages for tingene.
  Jeg kan lide stedet, da man netop skal gå der længe for at finde guldet – så tag kun kæresten med, hvis han har meget tålmodighed. Det har min nemlig ikke, så han egner sig ikke til at komme med 😉
  Skriv endelig, hvad du synes når du har været der.

  Hilsner fra Dianna

  • M. Vinter Reply

   Aaahhh godt at vide 😀
   Min kæreste er heldigvis lige så pjattet med loppemarkeder som jeg er, så han skal nu nok finde sig godt til rette 😀
   Det vil jeg gøre – mange tak for råd 😉

Write A Comment