Jeg har slet ikke fået vist jer mit nye spisebord! Det er faktisk næsten to måneder siden det flyttede ind, så nyt er det måske ikke mere – men ja tiden går! Og det endte med at blive et rundt spisebord – som jeg fablede lidt om her. Efter at have kigget lidt på diverse møbel og interiør webshops samt et par møbelhuse i og omkring Århus, endte det med, at jeg forelskede mig i et spisebord på DBA.

Jeg gik efter et simpelt bord, der ikke var alt for stort og så skulle det være mørkt! Bordet jeg fandt har en fod af sort støbejern og en bordplade i træ, der er malet koksgrå. Det ser hammer godt ud i stuen og jeg kunne ikke være mere glad! Det var ikke helt billigt, men i forhold til et nyt bord fra f.eks. HAY eller Muubs, som jeg havde et godt øje til, så kan jeg vist godt være ganske tilfreds!

rundtspisebordHvis jeg havde tænkt lidt praktisk, kunne det godt være, at et spisebord med ekstra plader til, ville have været smart. Men nogle gange vægter jeg æstetikken højere og lige med dette bord, havde jeg ikke lyst til at tænke praktisk! Heldigvis kan vi sidde ret mange rundt om bordet, da der ikke er nogle dumme bordben i vejen.

Som I måske kan se er jeg i gang med en lille stolesamling af nogle lækre klassikere. Dem skal jeg nok præsentere jer for snart!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment