Min kæreste og jeg skal have os en ny sofa og allerede inden Sofakompagniet havde åbnet deres showroom her i Århus. Havde jeg besluttede mig for, at det skulle være en af deres flotte sofaer, der skulle pynte i vores lille stue.

Jeg har kigget rigtig meget på deres hjemmeside og også forsøgt mig flere gange med at designe selv, så jeg kunne få en hel unik sofa. Men jeg har dog alligevel været i tvivl, fordi de har så mange flotte modeller!

sofakompagniet i Aarhus sofakompagniet i Aarhus-1Det hjalp heldigvis meget, at være forbi deres showroom på Søren Frichs vej forleden og nu kan jeg næsten slet ikke vente med, at trykke bestil. Showroomet åbnede tilbage i september og er derfor stadigvæk ret nyt. Det var meget større end jeg forventede og jeg var imponeret over, at der var mulighed for, at se så mange af deres flotte møbler i showroomet.

De fleste af deres kunder har styr på, at det kun er et showroom, og ikke en butik, så man derfor ikke, kan få en sofa med hjem, med det samme. Men enkelte skal dog lige vænne sig til det koncept.

sofakompagniet i Aarhus-2 sofakompagniet i Aarhus-4 sofakompagniet i Aarhus-5Jeg har egentlig ikke selv noget problem med, at købe en sofa på nettet men jeg nød alligevel, at kunne røre og se de mange sofaer, farverne og materiale i virkeligheden. Det hjalp enormt meget, i forhold til at tage den endelig og forhåbentlig rigtige beslutning. Min kæreste har givet mig frie hænder til, hvilken sofa det skal være, så længe den kan være i lejligheden. Men alligevel tror jeg dog, jeg vil lokke ham med til Sofakompagniets showroom snart, da jeg stadigvæk ikke er helt sikker på farven.

sofakompagniet i Aarhus-3Der er så mange smukke farver og selvom jeg egentlig var ret sikker på, den skulle være blå, så er grøn og gul nu også kommet ind i billedet. En ting er dog sikkert – det skal ikke være en kedelig grå eller sort sofa, der skal stå i vores stue!

Har i besøgt Sofakompagniets showroom i Aarhus? De har åbent fra 10.00-18.00 mandag til fredag og 10.00-16.00 i weekenden.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment