Jeg har først haft tiden nu til at kigge forbi det nye IKEA i Århus, og hold da fast den er  blevet STOR i forhold til den gamle! Jeg har det sådan lidt frem og tilbage med IKEA. Engang syntes jeg det var det mest fantastiske i verden, men med tiden er det begyndt at sige mig mindre og mindre. Forstå mig ret, jeg syntes det er et fantastisk koncept og helt genialt fundet på, jeg syntes måske bare de fleste af deres møbler er lidt intetsigende og upersonlige – men hvad kan man også forvente til den pris.

ikea1

ikea4

ikea7

Jeg har selv ret mange små ting fra Ikea, som jeg syntes man meget nemt kan få til at blive en del af sit hjem, uden det nødvendigvis kommer til at ligne alle andres. Men deres stører møbler forsøger jeg at holde mig fra, fordi jeg alt for hurtigt bliver træt af dem igen. Lige pt. har vi fire barstole, som jeg heldigvis stadigvæk er ok glade for, og så et vitrineskab. Skabet syntes jeg er utrolig kedeligt og jeg ville aldrig gå ud og købe et lignede igen. Jeg har overvejet at gøre et eller andet ved det, men har ikke helt fundet ud af hvad endnu. Forslag tages imod med kyshånd!

ikea3

ikea8

ikea5

Nå men tilbage til min tur i IKEA! Jeg tog bussen derud og mødtes med min mor og hendes mand. Det var spændende og gå rundt og se hvordan de har fået indrettet sig, og alle de nye ting de har fået i deres sortiment. Og selvom jeg ikke har lyst til at købe IKEA møbler, kan man jo stadigvæk sagtens få en masse inspiration. En af de ting jeg nød rigtig meget var at der var kommet så god plads – hvilket virkelig gav et lækkert overblik over deres forskellige varer. Jeg syntes til tider der var lidt for mange ting stoppet ind i den gamle butik, så jeg syntes det er skønt med lidt mere plads! En anden god ting ved den nye butik er at parkeringspladsen er under butikken – det er altså virkelig lækkert, at man ikke skal rende så langt med sine nyindkøbte sager.

ikea2

ikea6

ikea9

Jeg købte jo selvfølgelig også lidt småting med hjem bl.a. lidt glas, en glasflaske, servietter og en ramme. Jeg syntes overall det nye IKEA i Århus er blevet super lækkert, og jeg havde bestemt ikke noget at klage over. Har i besøgt den nye butik endnu?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

  1. Jeg var derude for nyligt og holy moly den er humongous. Jeg var helt vild med al den inspiration man kan få og synes virkelig deres designere har gjort det godt i de små rum 🙂

    • M. Vinter Reply

      Helt enig – der findes så mange fine og vildt praktiske løsninger, som man ikke kan blive andet end inspireret af 😉

  2. Pingback: ’Hack’ dine IKEA møbler

Write A Comment