Som opfølgning på mit besøg i det nye IKEA her i Århus, som jeg skrev lidt om i sidste uge, vil jeg gerne introducere jer til en ret sjov side, jeg faldt over her forleden – nemlig  IKEA Hackers. I kender den måske allerede i forvejen, men hvis ikke, syntes i skulle læse med her og måske få nogle skønne idé.

Grunden til jer selv fandt siden, var fordi jeg brokkede mig over et vitrineskab vi har fra IKEA, og så viste min kæreste mig siden. Jeg har overvejet bare at smide vores skab til storskrald, men problemet er jo, at jeg godt kan bruge pladsen, men bare ikke rigtig har taget mig tiden, til at gøre det til en del af stuen. Efter at have fundet inspiration på IKEA Hackers, som er en side der giver gode idéer til hvordan du gør dine egne IKEA møbler personlige og unikke. Jeg fik en masse skønne idéer på siden, men endte nu i første omgang bare med at få fyldt mit skab med en masse lækre ting, og syntes egentlig det passer ganske godt ind nu. Jeg kan dog ikke udelukke, at jeg giver det en ordentlig overhaling på et senere tidspunkt.

ikeahackers1

ikeahackers2

ikeahackers3

ikeahackers4

ikeahackers5

ikeahack

I min søgen på IKEA Hackers, har jeg selvfølgelig ikke kunnet lade være med, at falde over en masse fede projekter. Og om i sidder inde med nogle IKEA møbler i er blevet en smule trætte af eller ej, så håber jeg i kan få glæde af denne side – jeg syntes i hvert fald personligt at det er helt genialt!

Pst.. i hvert af billederne er der et link til det pågældende projekt – hvis i nu skulle få lyst til at give det det skud selv.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: DIY bord - inspirration til unikke og personlige møbler

Write A Comment