Albuelapper er blevet rigtige populære, og jeg er også hoppet med på bølgen.  Jeg har nemlig en rigtig lækker trøje fra NORR, som desværre har et lille hul på den ene albue – og derfor har jeg brugt denne lille trend med albuelapper, i stedet for at kassere en ellers brugbare og flotte trøje!

Jeg startede med klippe et helt almindeligt stykke papir ud i den form jeg gerne ville have albuelapperne i, så jeg kunne bruge den som skabelon. Jeg lagde derefter mit stof dobbelt, (jeg har brugt palietstof, men alt kan selvfølgelig benyttes) og satte skabelonen på med nåle.

Jeg klippede efter skabelonen.. 

Og fik to fine lapper.

 

Derefter var det jo bare at sy albuelapperne på. Jeg forsøgte først på en symaskine, men fordi ærmerne var så smalle var det stort set umuligt, og jeg måtte hurtigt gi’ op igen. Jeg endte med at gøre det ’the old fashion way’ med nål og tråd, og overraskende nok tog det faktisk ikke så lang tid som jeg havde troet.

 

Her er det endelig resultat – er det ikke bare blevet vildt godt? Jeg syntes albuelapperne er blevet vildt flotte, og jeg er SÅ glad for jeg ikke gav denne flotte trøje op. Kan slet ikke vente med at komme til at bruge den igen – tror rent faktisk den kommer på allerede i dag, når jeg skal til kundeaften ved Erbs og Bjerke, ser mere om det på min Facebook side.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

3 Comments

Write A Comment