Da jeg i sommers besøgte min dejlige italienske bonus familie, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at tage lidt billeder af deres skønne lejlighed. Jeg har altid været vild med deres kreative og flotte hjem – og har ikke kunnet lade være med at blive inspireret af deres smag i mit eget hjem. På et senere tidspunkt skal i nok få en boligreportage fra deres flotte lejlighed, men i dag holder vi os til et enkelt element fra deres køkken.

DIYbord

DIYbord1

Nemlig deres spisebord! Jeg fik faktisk idéen til dette indlæg efter at have skrevet indlægget om IKEA Hackers for en lille måneds tid siden, for det er faktisk det der er sket med bordet her. Det er et helt simpelt spisebord fra IKEA, som har fået beklædt bordpladen med firkantede spejle også fra IKEA. Jeg syntes det er en super fin måde at pifte sine møbler lidt op på, så de ikke ligner alle andres. Selvom det i Italien eller i hvert fald i Torino ikke er så almindeligt at købe sine møbler i IKEA – eller JYSK for den sags skyld, så er det stadigvæk fedt at sætte sit personlige præg, ved hjælp af sådan nogle små fikse idéer.

DIYbord2 DIYbord3

Bord // Spejle

Jeg har fundet nogle tilsvarende produkter her – så i har en idé om hvad der skal bruges hvis i selv skulle få lyst til at lave et fint DIY bord. Spejlende er blevet sat på med sekund lim, men dobbeltklæbende tape fungere sikkert også upåklageligt. God arbejdslyst!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Hjemme hos Mette & Ginacarlo

Write A Comment