Jeg fik lige en smule tid i dag til at lave en lille DIY til jer. Denne gang har jeg kigget lidt på smykker og selvom der er rigtig mange flotte og gode DIY’s derude på netop smykker, syntes jeg alligevel jeg ville lave denne perlekæde, fordi den er så simpel og fin. Håber i har lyst til at kigge med.

Jeg brugte en guldkæde, nogle simple sorte perler, en guldtusch og min gode ven marsking tape – da jeg simpelthen er en dør til at tegne lige!

Jeg viklede lidt marsking tape rundt om to af perlerne og gik ellers bare i gang med at male. Det er virkelig vigtigt at tapen sidder rigtig godt fast, da guldfarven ellers løber. Det skete desværre også lidt for mig i første forsøg.

Ta da da da – et styk super enkel, men fin perlekæde. Hvad syntes i?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

6 Comments

  1. Jamen altså, den er super enkelt og super flot! Elsker kontrasterne og idéel som en hurtig idé til gaver, tusind tak for den smukke idé og ha en skøn uge!

    • M. Vinter Reply

      Åhh tak søde Mette 😀 Du må også ha en rigtig dejlig ude 😉

Write A Comment