Jeg havde for noget tid siden en hel kreativ dag – og jeg hyggede mig rigtig. En af de ting jeg bl.a. fik lavet var denne fine lille lædertaske.

DIYtaske1

Jeg har købt en kæmpe læderrest i en hobbyforretning inde i byen, og havde egentlig en idé om at lave mig en større skuldertaske. Men efter at have forsøgt med forskellige mønstre, uden at være tilfreds, endte det med sådan en lille sag her i stedet, som jeg tror jeg vil bruge til makeup pung.diytaske

Lynlåsen har jeg taget fra en gammel kjole, jeg samme dag lavede om til en nederdel – det er vist det man kalder genbrug! Som i nok kan se er jeg på ingen måde en ørn til at sy, men øvelse gør vel mester, og jeg har en masse andre projekter i ærmet.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment