Så fik jeg tid til at lave en DIY til jer igen og det er også ved at være noget tid siden sidst. Det er slet ikke fordi jeg ikke har idéer, hvis jeg skal være ærlig har jeg faktisk en hel liste, men har simpelthen haft alt for travlt med at holde ferie – hehe! Nå lad os komme i gang. Denne gang har jeg forsøgt mig med lidt ringe – og det er simpelthen så billigt og nemt som det næsten kan blive…

Ståltråd som bruges til DIY projektet

… for det eneste i skal bruge er nemlig en rulle ståltråd eller smykketråd, alt efter hvor tynde i ønsker jeres ringe skal være, og så lidt fingerfærdigheder.  Farvevalget er også helt efter eget valg – jeg tog den sorte, fordi jeg det syntes jeg kunne se brand godt ud, men hver sin smag! Og så er det egentlig bare at bøje ståltråden til små fine ringe – præcis efter eget ønske. Nemmere kan det da vist ikke blive var?

Færdige resultat af en simpel DIY ring

Jeg endte ud med sådan et par her – hvad syntes i? For at være ærlig syntes jeg de er blevet rigtig gode og jeg har slet ikke lyst til at tage dem af igen. Selvfølgelig er det ikke de mest holdbare smykker, men på den anden side er de hurtige og billige at lave igen, hvis de skulle blive væk eller blive deforme. Og bedst af alt så er de helt unikke!

Færdige DIY ringe i flotte omgivelser

Jeg vil i løbet af de næste par dage forsøge mig med forskellige slags tråd og design, og de vil alle blive lagt op på min Instagram profil (blogvinterfryd) – så stay tuned!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

  1. Wauw de er SÅ fede – Hvor er det skægt, din lækre DIY er helt i “tråd” med den, som jeg deler i morgen:-) Tusind tak for fed inspiration og ha en rigtig dejlig weekend!

    • M. Vinter Reply

      Tak 😀 Ej hvor skægt – den må jeg forbi og se 😉
      Selv tak og tak og i ligemåde!

  2. Pingback: Flotte Skagen ringe | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment