Åhh hvor jeg elsker vin – gør i ikke også? Jeg har længe tænkt, at det kunne være rigtig flot med en ny vinreol, til at stå i stuen. Det er egentlig ikke fordi der er specielt meget plads, men jeg tænker det sagtens kunne lade sig gøre med sådan en lille fiks en af slagsen, bare til et par flasker. Drømmen er selvfølgelig en vinkøler, men da det har ret lange udsigter, tror jeg en ny vinreol er fint for nu.

Lige nu ligger vores vinflasker allerøverst ovenpå et skab ude i køkkenet, i en af de helt simple IKEA træ vinreoler, som vi har skåret til så den lige præcis kan passe ind. Lidt af en lappeløsning for at være ærlig, og derfor har jeg heller ikke kunnet dy mig for, at kigge på de meget flottere alternativer.

        
Blomus // Koziol // Morfo// Alessi
Det er desværre ikke fordi der findes så mange vinreoler på nettet, men til gengæld syntes jeg, at dem jeg har fundet, lever til fulde op til, i hvert fald, mit behov. De er simple, men stadigvæk ikke for kedelige og så er priserne forholdsvist fornuftige. Hvis jeg skulle vælge en favorit, må det næsten den lækre røde sag fra Alessi! Den kan også fås i både hvis og sort, men jeg forelskede mig straks i den røde og derfor er det selvfølgelig den jeg snuppede med her. Udover denne syntes jeg også vinreolen fra Koziol er lidt smart – og foruden også at kunne fås i flere forskellige farver, så er den også hunde billig! Jeg skal lige ha’ luret min stue af, og finde ud af hvor der måske kan stå en ny vinreol, inden jeg får investeret i en. Har i en favorit vinreol blandt disse?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment