Nu har jeg endelig fået mig en smartphone igen og i kan tro den har været svær at undvære! Jeg måtte for et par måneder tilbage vinke farvel til min elskede HTC Desire, som ellers virkelig har været en trofast ven igennem de sidste 1,5 års tid. Den stod desværre af og med en knækket skærm og en masse fine ridser, syntes jeg egentlig også den havde fortjent at få lidt fred!

Jeg valgte som tro android fan at købe mig en Samsung Galaxy S III i stedet, og ja jeg ved godt 4’eren lige er kommet, men så dybe lommer har jeg desværre heller ikke, og efter kun få timer med den, er jeg allerede forelsket!

En af de ting jeg virkelig har savnet er at udforske og selv tage billeder til Instagram ,for det syntes jeg virkelig er hyggeligt, og også et godt værktøj til at fortælle jer læsere hvad jeg render rundt og foretager mig. Jeg håber i har lyst til at kigge forbi min Instragram profil og evt. følge med, hvis i syntes det kunne være interessant. Det er ikke den store aktivitet endnu da jeg lige har modtaget mobilen i dag, men jeg kan med love jer for at det skal der nok komme!

Navnet er: blogvinterfryd – håber vi ses!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

Write A Comment