Vi har et højt bord, som spisebord herhjemme og selvom det egentlig er et udmærket bord, så er jeg ved at være en smule træt af det. Jeg vil så meget hellere have mig et gør det selv plankebord! Jeg følte egentlig aldrig sådan 100 % for det, da vi købte det for lidt over et år siden, men vi skulle egentlig bare have noget enkelt og billigt – og det var det bestemt (Bilkas det bedste)!

Jeg vil stadigvæk virkelig gerne have et højt bord, for jeg synes det giver meget mere luft i vores ret så lille stue, og så behøves vi heller ikke at skifte stolene ud lige med det samme (selvom de også helt sikkert skal skiftes på et tidspunkt)! Jeg har set utallige billeder af folk der har lavet deres egne gør det selv plankeborde og synes det ser noget så fedt ud! Jeg har derfor heller ikke kunnet lade være med, at surfe lidt rundt og kigge på gamle gulvplanker, og har også allerede fundet de helt perfekte på Genbyg. Genial side – by the way!

gørdetselvplankebordgørdetselvplankebord1Ben ved jeg dog ikke rigtig hvad jeg skal gøre med endnu, men tænker det skal være en billig og nem løsning, med mulighed for udskiftning. Jeg er nemlig helt sikker på, at jeg ikke bliver træt af bordpladen de næste mange år og så ville det være virkelig praktisk, at kunne skifte ben fra tid til anden, hvis bordet f.eks. ikke skal være højt mere. Har i forsøgt jeg med et gør det selv plankebord af den ene eller anden art og kunne i måske give nogle gode råd med på vejen?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment